Detergent de spălat vase MaxWash cu lămâie 5L

Detergent de spălat vase cu lămâie MaxWash cu efect de degresare eficient și cu parfum plăcut.

Detergent de spălat vase cu lămâie MaxWash curăță și degresează eficient și rapid. Detergent de spălat vase cu lămâie MaxWash cu efect de degresare eficient și cu parfum plăcut.

Dacă așezăm vasele murdare în apă caldă cu detergent MaxWash la sfârșitul gătitului, putem face spălarea de vase mai simplă, și uscarea reziduurilor alimentare pe vase nu va mai fi o problemă.

Aveți multe vase de spălat? Detergent economic pentru spălarea vaselor de la MaxWash, care nu numai că este economic, ci și eficient și are un parfum plăcut. MaxWash este un detergent economic pentru spălarea vaselor într-o ambalare de 5 litri.

Detergent de spălat vase cu lămâie MaxWash cu efect de degresare eficient și cu parfum plăcut.

Detergent de spălat vase MaxWash cu lămâie – Detergent pentru spălarea vaselor cu efect de degresare excelent și miros plăcut. Dacă așezăm vasele murdare în apă caldă cu detergent MaxWash la sfârșitul gătitului, putem face spălarea de vase mai simplă, și uscarea reziduurilor alimentare pe vase nu va mai fi o problemă.

Mai mulţi detergenți de spălat vase.

Utilizare: pentru spălarea manuală a paharelor, vaselor, farfuriilor

Dozare: 10 ml, la 5-7 L apă.

Depozitare: Păstrați într-un loc rece și uscat. A se feri de îngheț. A se ține închis de la îndemâna copiilor.

Ingrediente: <5% agent tensioactiv anionic, <5% tensioactivi amfoteri, parfumuri (limonene), 2-Bromo-2-Nitropropane-1,3- surfactant diolnemionic, parfum.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Detergent de spălat vase MaxWash cu lămâie 5L”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *