Sustenabilitate

Echipa MaxWash este profund angajată în ceea ce privește sustenabilitatea. Pentru a contribui la un consum mai durabil în producerea și utilizarea de detergenți, balsamuri de țesături, detergenți pentru spălarea vaselor și dezinfectanți de mână.
Când utilizați detergent lichid MaxWash, nu numai că vă concentrați mai mult asupra eficienței costurilor, dar vă concentrați și asupra curățeniei și prospețimii adevărate.
Detergentul lichid MaxWash nu este doar economic, ci duce și procesul de spălare la o nouă dimensiune, în care prospețimea, curățenia, eficiența economisesc timp, energie și bani pentru utilizator în termeni de eficiență, astfel încât aceștia să poată petrece mai mult timp cu cei dragi.
Ca o tendință care trebuie urmată de ani de zile, dezvoltăm și fabricăm ȋn mod special detergent lichid și nu prafuri de spălat. Suntem în scopul asigurării sustenabilității. Putem spune cu siguranță că detergentul lichid MaxWash oferă o soluție „mai ecologică” în comparație cu praful de spălat. Ne place natura, lacurile, râurile, mările, oceanele și credem că MaxWash poate contribui și la un consum mai durabil.
Scopul echipei MaxWash este de a juca un rol în comunicarea și formarea atitudinii în domeniul spălării „mai ecologice”. Prin urmare, contribuie la acest obiectiv nobil cu nenumărate idei și sfaturi de spălare, în timp ce utilizatorii produselor noastre primesc un produs rentabil și extrem de eficient.
De este „mai verde” spălatul folosind detergent lichid?
Producția de detergent lichid necesită aproape 80% mai puțină energie decât cea a prafului de spălat.
Modernizăm constant site-ul nostru de fabricație de detergenți lichizi – care contribuie la economisirea energiei electrice, economisirea deșeurilor și apei.

Detergentul lichid MaxWash conține o proporție mai mare de materii prime regenerabile decât praful de spălat.
Cu detergentul lichid MaxWash, trebuie să folosiți o cantitate cu aproape 70% mai puțin lichid de spălare decât praf de spălat.

Aproape 80% din amprenta CO2 este generată în faza de utilizare a detergentului lichid MaxWash, deoarece este necesară multă energie pentru a folosi mașina de spălat – vezi apă de încălzire, centrifugare etc. Prin urmare, este deosebit de important ca detergentul lichid MaxWash să se dizolve la maxim atunci când intră în contact cu apa, astfel încât poate fi utilizat eficient chiar și la temperaturi mai mici de spălare. Iar temperatura mai scăzută de spălare înseamnă un consum mai mic de energie. Acest lucru înseamnă nu numai rentabilitate pentru utilizator – vor exista facturi de energie electrică mai reduse, dar și o reducere a amprentei de CO2. Prin urmare, detergentul lichid MaxWash este o alegere mai durabilă decât utilizarea prafului de spălat.

Ați citit deja despre Dezvoltare?