Filozofia MaxWash

Cheia succesului companiei noastre de familie, deținând o tradiție de mai mulți ani ȋn fabricarea de detergenți, balsamuri de țesături, detergenți pentru spălarea vaselor și dezinfectanți de mâini, constă în priceperea noastră, gama excelentă de produse și servicii de calitate și un plus de dragoste.

Scopul creșterii dinamice a MaxWash este de a putea servi utilizatorii rezidențiali și revânzătorii care caută produse de înaltă calitate la prețuri accesibile, la nivel ridicat cu stocul nostru larg de produse. Filozofia noastră este să credem că sarcinile care sunt îndeplinite zilnic de mii de familii, cum ar fi spălarea de rufe și spălarea vaselor, pot fi, de asemenea, efectuate eficient, simplu și la costuri reduse.
Gama noastră de produse atent selectată ne asigură să oferim soluții rentabile clienților noștri ca expresie a angajamentului nostru pentru calitate. Cu o gamă de produse în continuă evoluție și ambalaje practice, ne asigurăm că clienții noștri obțin mai mult, făcând ca spălarea, clătirea rufelor și spălarea vaselor să nu fie numai o sarcină obligatorie, care necesită mult timp, ci una care se poate efectua rapid și eficient pentru a lăsa mai mult timp pentru lucruri care sunt cu adevărat valoroase pentru ei, cum ar fi copiii, parteneri de viață și părinți.
Logo-ul MaxWash simbolizează filozofia noastră, afișând numele brandului nostru și vârtejul. Vârtejul colorat din șase membri simbolizează veselia, diversitatea, universalitatea și distracția jucăușă.
Literele simbolizează claritatea și cooperarea, o relație strânsă cu partenerii noștri, astfel formăm împreună o unitate.
Arcurile vârtejul simbolizează calitatea. Fiecare membru al vârtejului de vânt simbolizează cele șase excelențe principale ale noastre: profesioniștii noștri, oferta noastră de produse, serviciile noastre de înaltă calitate, practicismul, prețurile mici, timpul scurt de livrare. În culorile vârtejului, portocalul reprezintă creativitatea, galbenul de lămâie prospețimea, verdele respectul pentru natură, albastrul apa lacurilor adânci, mărilor, oceanelor, violetul echilibrul moderației, iar roșul pasiunea noastră pentru munca noastră și clienții noștri, care oferă o bază solidă pentru cele mai mici comunități sociale, pentru familii.

Sloganul nostru: Iubire pură.
Citiți Istoria noastră pentru mai multe informații!