Întrebări frecvente privind spălarea

Este important să sortați și să pre-tratați rufele înainte de spălare?

Întrebările frecvente vă ajută! Da, primul pas în spălarea eficientă este sortarea hainelor! Pentru a păstra frumusețea hainelor noastre, este important să le sortăm corect înainte de spălare. Primul aspect este sortarea după culoare. În niciun caz nu amestecați culori complet diferite! Sortați hainele după culoare: – alb; – colorat deschis; – colorat închis. Pentru informații mai importante, citiți articolul nostru Sortare, pre tratare înainte de spălare!

Există pași practici pentru spălarea blugilor?

Spălarea blugilor nu este deloc un proces complicat, dar merită să respectați câțiva pași importanți. De exemplu, nu lăsați nimic în buzunare sau merită să vă spălați blugii întorși pe dos. Nu este deloc indiferent ce fel de detergent folosim. Pentru informații mai importante, citiți articolul nostru despre Spălarea blugilor!

Spălarea unei cămăși albe necesită o mare grijă?

Cămășile sunt realizate ȋn calitate diferită, merită să fiţi atenți la sortarea acestora ȋn funcție de calitate. Urmați întotdeauna instrucțiunile de pe etichetă. Acest lucru vă va asigura ca cămașa albă să rămână frumos timp îndelungat. Pentru a menține calitatea, nu supraestimați instrucțiunile. Pentru informații mai importante, citiți articolul nostru Spălarea cămășii albe!

Îmbrăcămintea sport necesită spălare specială?

Unele piese de îmbrăcăminte sport au un strat protector special. Pentru protejarea acestora, este recomandat să alegeți un program de spălare potrivit pentru spălarea lor. Când utilizați detergent lichid MaxWash, preveniți disconfortul cauzat de pulberea de detergent rămasă în fibrele îmbrăcămintei sportive. Pentru informații mai importante, citiți articolul nostru Spălarea îmbrăcămintelor sport!

La ce trebuie să fiţi atent la spălarea rufelor colorate?

Spălarea hainelor colorate necesită cea mai completă pregătire, deoarece aceasta este singura modalitate de a preveni accidentele de spălare. Nevorbind de faptul că cea mai mare parte a garderobei noastre este alcătuită din haine colorate. Ca prim pas, separați cu atenție hainele de culoare închisă de cele de culoare mai deschisă. Pentru informații mai importante, citiți articolul nostru Spălarea hainelor colorate!

La spălarea hainelor de lucru, pot pune și alte haine în mașina de spălat?

Nu spălați niciodată hainele de lucru împreună cu alte rufe. Hainele noastre de lucru pot conține murdărie care poate deteriora alte haine. Alegerea detergentului potrivit necesită grijă specială. În toate cazurile, vă recomandăm utilizarea detergenților lichizi MaxWash. Citiți articolul nostru Spălarea hainelor de lucru pentru informații mai importante!

Se recomandă spălarea articolelor delicate cu mâna sau cu mașina?

Pentru spălarea acestor articole cu mașina de spălat primim de obicei permisiunea doar pe un număr mic de etichete. În acest caz, trebuie să alegeți spălarea manuală la 30 C. Dacă avem noroc, vom găsi un program pe mașina noastră de spălat pentru a spăla rufe delicate. Acest program oferă hainelor noastre nu numai temperaturi scăzute, dar și viteză mică de centrifugare. Pentru informații mai importante, citiți articolul nostru Spălarea hainelor delicate!

Cum se usucă hainele după spălare?

După spălare, pot veni așternerea și uscarea. In situație norocoasă, putem așterne ȋn aerul liber. Pe lângă utilizarea detergentului lichid MaxWash și a balsamului de țesături, aerul proaspăt și soarele asigură hainelor miros proaspăt. După spălare puteți usca hainele nu numai la aer liber. Un uscător de haine poate fi de mare ajutor, în special pentru familiile cu copii. Desigur, numai cu precauție adecvată. Citiți articolul nostru După spălare pentru informații mai importante!

Cum puteţi curăţa pata cauzată de vinul roșu?

Cel mai important este să începeți îndepărtarea petei cât mai curând posibil, împiedicând astfel ca vinul roșu să intre în fibrele țesăturii și să provoace și mai multe pagube. Probabil că nu veţi ghici, dar cea mai evidentă soluție este sarea de masă. Sarea de masă este cunoscută ca având o absorbție extrem de bună. Presărați sarea pe pata de vin roșu și așteptați efectul său benefic. Sarea funcționează, pata noastră se estompează. Pentru mai multe informații importante, citiți articolul nostru Îndepărtarea petelor de vin roșu!

Petele de mâncare pot fi scoase din haine?

Desigur, da, dar utilizați următoarele sfaturi! Este important să îndepărtați pata alimentară cât mai curând posibil! Prima și în același timp cea mai importantă regulă este să nu lăsați pata de mâncare să se usuce. Acestea trebuie tratate cât mai rapid posibil. Nu numai pentru a le îndepărta fără urme, ci și pentru că pot deteriora materialul. Nu în ultimul rând, pot mirosi neplăcut. Citiți articolul nostru Eliminarea petelor de mâncare pentru informații mai importante!

Cum se îndepărtează uleiurile pentru mașini din rufe?

Toate petele necesită un tratament prealabil. Desigur, pata de lubrifiant pentru mașină nu face excepție. Chiar mai presus! Deoarece este o pată uleioasă, necesită cea mai eficientă pre tratare. Este important să folosiți un produs de îndepărtare a petelor care a fost dezvoltat pentru a dizolva impuritățile uleioase. Aplicați detergent lichid MaxWash direct pe petele de pe haina murdară. Citiți articolul nostru Îndepărtarea petelor de lubrifianți pentru mașini pentru informații mai importante!

Cum să îndepărtaţi petele de deodorante din haine?

Aplicați detergent lichid MaxWash, astfel încât să poată fi aplicat cât mai intens între fibrele țesăturii cu mișcări ușoare de presiune. 5-10 minute vor fi suficiente și poate începe spălarea cu mașina de spălat. În toate cazurile, alegeți detergentul lichid MaxWash care se potrivește calității și culorii materialului, păstrând astfel forma și culoarea îmbrăcămintei dvs. murdărit cu pete de deodorant. Citiți articolul nostru Îndepărtarea petelor de deodorant pentru informații mai importante!

Cum puteți scoate loțiunea de corp din haine?

Loțiunile de corp, cremele de piele și produsele cosmetice pentru arsuri solare, fără excepție, sunt pe bază de ulei. Prin urmare, rezultă logic că trebuie să folosim un produs de îndepărtare a petelor care vizează îndepărtarea petelor uleioase. Este foarte important să cumpărați produsul corespunzător cu atenție. Un produs pentru îndepărtarea petelor ales ȋn mod necorespunzător poate lăsa o amprentă fatală hainelor noastre. Vă recomandăm să folosiți detergent lichid MaxWash pentru spălarea hainelor. Pentru informații mai importante, citiți articolul nostru despre Îndepărtarea petelor de produse pentru îngrijirea corpului!

Se pot trata petele cauzate de un animal de companie?

Ca orice altă pată, poate fi tratată și o pată cauzată de un animal de companie. Înmuierea imediată în apă rece trebuie să fie primul pas. După asta tratați pata cu detergentul lichid MaxWash corespunzător. Aplicați-l pe pată și lăsați să ȋși desfășoare efectul benefic. După o pre-tratament adecvat, poate veni spălarea. Pentru informații mai importante, citiți articolul nostru Îndepărtarea petelor de animale de companie!

Sperăm că articolele noastre despre Întrebările Repetate Frecvent vă vor ajuta ca hainele dumneavoastră să ȋși păstreze forma și culoarea originală o durată lungă de timp