Istoria MaxWash

Istoria MaxWash a început în urmă cu aproape 40 de ani, când fondatorul István Márton a început activitatea comercială a diferitelor vopsele și detergenți. La început au fost vândute produsele producătorilor de pe piață. De-a lungul anilor, a devenit din ce în ce mai clar că gama de produse disponibile pe piața de vopsea este foarte largă. Astfel, aceste grupuri de produse s-au bucurat de un avantaj în vânzări și s-au reflectat semnificativ și în numărul lor. S-a dovedit, de asemenea, că gama de produse de pe piața detergenților nu este suficient de largă, iar producătorii nu pot servi o comandă mai mare.
Acesta a fost punctul la care s-a formulat în mod concret ideea că este necesară începerea producției de detergenți lichizi de înaltă calitate, de înaltă eficiență, dar cu costuri reduse.

Astfel, cu mai bine de un deceniu în urmă, producția de detergenți lichizi cu eficiență ridicată, dar cu costuri reduse nu mai era doar o idee, ci o realitate. Înainte de începerea producției, desigur, echipamentul site-ului, selecția colegilor și, de asemenea, structura pieței MaxWash trebuiau asigurate. Angajamentul pentru clienți și angajamentul de a lucra au dat roade ȋn scurt timp. Au fost fabricate mai mulți detergenți lichizi, iar pe lângă aceștia, s-au dezvoltat rapid gamele de produse de balsamuri de țesături, detergenți pentru vase și produse de curățat podea.

La baza dezvoltării continue, nevoia de bază a MaxWash este de a putea oferi familiilor produse de înaltă eficiență, de înaltă calitate, dar cu costuri reduse și de a face ambalarea acestor produse practice. Ideea era asigurarea folosirii simple al unui flacon de detergent plin, dozării ușoare și depozitarea simplă datorită dimensiunilor de ambalare. Așa s-au dezvoltat produsele vândute astăzi, care se află în continuă dezvoltare și cercetare de piață, astfel încât acestea nu numai că pot satisface nevoile gospodăriilor moderne de astăzi, dar și cele de viitor.

MaxWash este o companie familială ȋn 100% de proprietate ungurească. Credem în expertiză, o selecție excelentă de bunuri, un serviciu de calitate și un plus de dragoste.
Scopul nostru este de a putea servi clienților de populație care caută produse de înaltă calitate la prețuri rezonabile, familiilor și partenerilor de vânzări produse de calitate la nivel înalt.

MaxWash – Dragoste pură