Detergent gel pentru rufe Maxwash 3l Gold Orchid

Îți plac detergenții parfumați speciali? Detergentul lichid exclusiv MAxWash Gold Orchid este cu adevărat special care vă va încânta simțurile.

Detergent lichid de înaltă performanță de la 30 oC. Eticheta cusută vă ajută întotdeauna să alegeți temperatura potrivită. Când utilizați gelul activ de spălare MaxWash eficient de, de obicei este recomandată o spălare la 30-40 oC. Totuși, pentru unele articole de îmbrăcăminte, se recomandă spălarea manuală. In cazul spălării manuale o jumătate de doză de detergent lichid este de obicei suficientă. După spălare cu mâna, clătiți întotdeauna mâinile și folosiți articole pentru îngrijirea mâinilor! Pentru hainele foarte murdare, turnați o cantitate mică direct pe pată, astfel încât detergentul lichid să aibă un efect imediat. Îndepărtează perfect diversele pete pe bază de proteine ​​(resturi alimentare, sânge), precum și petele de cafea, ceai și vin. Dacă este necesar, înmuiați hainele sau alegeți ȋn mașina de spălat un program de înmuiere a hainelor.

Mai multe tipuri de detergent lichid.

Utilizare: pentru spălarea hainelor colorate și albe

Dozare haine ȋn cantitate de 4,5 kg, cu apă moale sau semi dură:

  • pentru haine ușor murdare 70ml

Detergent lichid MaxWash,

  • pentru hainele murdare moderat 100 ml Detergent lichid MaxWash,
  • pentru haine foarte murdare 125 ml Detergent lichid MaxWash

Depozitare: Păstrați într-un loc rece și uscat. A nu se șine la îndemâna copiilor.

Ingrediente în temeiul Regulamentului (CE) nr. 648/2004: <5% agent tensioactiv anionic, <5% surfactant nonionic, parfum.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Detergent gel pentru rufe Maxwash 3l Gold Orchid”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *