Dezinfectant pentru mâini MaxWash 250ml

Lichid dezinfectant MaxWash cu conţinut de 70% alcool, glicerină și lanolină. Fără coloranţi și parfum! Protecția sigură împotriva bacteriilor și virusurilor, dar blândă pe pielea mâinii, care nu se usucă.
Folosiți cantitatea corespunzătoare, care înseamnă cca. 6-7 grame (de forma unei  nuci), care hidratează în mod adecvat întreaga palmă, atât partea exterioară cât și cea interioară.

Optați pentru eficiență și siguranță în domeniul dezinfectantului de mâini? O soluție eficientă de dezinfectare a mâinilor de la MaxWash.

Optați pentru eficiență și siguranță în domeniul dezinfectantului de mâini? O soluție eficientă de dezinfectare a mâinilor de la MaxWash. 

Asigurați-vă că îl distribuiți corect pe mâini, livrând dezinfectantul pentru mâini nu numai pe palmele dvs. Trebuie distribuit și pe degete, vârful degetelor și bineînțeles pe degetele mari. (Acest deget este de obicei omis în timpul spălării mâinilor.) Acest lucru este foarte important deoarece dezinfectantul de mâini poate ucide bacteriile și virusurile doar în cazul contactului direct cu pielea.

Dezinfectantul de mâini distribuit corespunzător trebuie lăsat să se usuce. Asta înseamnă cca. 7-10 secunde. În acest timp, nu atingeți nimic, așteptați până când mâinile dvs. se vor usca din nou.

Mai multe ambalaje.

Dozare: 6-7 grame (de forma unei nuci mai miici) cu o ocazie. Concentrații de aplicare, timpi de expunere: Dezinfectantul de mâini MaxWash trebuie utilizat ȋn forma originală, nediluat. Aplicați 1-2 doze (aproximativ 5 ml) de lichid de dezinfectare pentru mâini pe palma, apoi frecați-l pe mână. Timpul minim de expunere este de 30 de secunde. Pentru a obține efectul virucid și tubercolocid, dezinfectarea mâinilor trebuie efectuată timp de cel puțin două minute, frecând mâinile timp de 1 minut, după prima doză, și încă 1 minut după aplicarea unei noi doze pe mână.

Depozitare: Păstrați produsul ȋn ambalajul original și intact într-un loc uscat, bine ventilat, la o temperatură cuprinsă între 0oC și 35oC, departe de flăcările deschise și sursele de aprindere. Poate fi depozitat departe de alimente și de la îndemâna copiilor timp de 5 ani.

Ingrediente: substanță activă biocidă: etanol 56% (EC: 200-578-6), alcool izopropilic 14%, (EC: 200-578-6), alte ingrediente sunt apa, glicerina, lanolina

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Dezinfectant pentru mâini MaxWash 250ml”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *