Detergent de podea Maxwash Red Flower 5L

O combinație de curățare eficientă și parfum de durată, plăcut.

Îți place dacă locuința ta miroase frumos și podeaua ta este impecabil de curată? Alegerea ideală este detergentul pentru podea MaxWash.

Formula specială a detergentului de podea MaxWash Red Floral și mirosul florilor proaspete îndepărtează eficient murdăria de pe podea în timp ce umple casa cu un parfum floral minunat. Îndepărtează murdăria fără frecare și clătire și datorită valorii sale neutre de pH este blândă cu toate suprafețele, chiar cu cele din marmură și ceramică. Curăță profund și face ca toate suprafețele să devină strălucitoare, astfel încât casa Dvs. să fie sclipitoare și să aibă un parfum floral plăcut.

Mod de utilizare: Pentru spălarea de podele

Dozare: Pe suprafețe mai mari, este recomandat pentru 6L de apă de spălat 80 ml lichid de curățare a podelei MaxWash. Pentru murdăria încăpățânată se folosește direct și fără diluare.

Depozitare: Păstrați într-un loc răcoros și uscat protejat de îngheț. A se păstra departe de alimente și închis de la îndemâna copiilor.

Ingrediente: în temeiul Regulamentului (CE) nr. 648/2004: <5% agent tensioactiv anionic, <5% surfactant neionic, parfum, conservant, colorant.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Detergent de podea Maxwash Red Flower 5L”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *